IQtech, de specialist op het gebied van elektronica installaties in de maritieme sector.
Uw business partner in innovatieve oplossingen op het gebied van Elektrotechniek.
Uniek in Water Monitoring Systemen in de baggerindustrie.
Project en seriematige paneelbouw.

Panelenbouw

Panelenbouw / kastenbouw

IQtech wordt door vele gerenommeerde partijen gezien als betrouwbaar en flexibel partner voor het uitbesteden van panelenbouw. Dit gebeurt zowel op projectbasis als voor seriematige productie van besturingssystemen.

Op klantspecificatie maken we voor elke gewenste doeleinde besturingskasten, besturingspanelen, bedieningslessenaars en besturingsconsoles.

Vooraf geven we (indien gewenst) graag advies bij de keuze van de componenten en de opbouw van het geheel ten behoeve van  de efficiënte verwerking ervan.

Panelenbouw voordelig uitbesteden

Door goede contacten met hardware- en softwareleveranciers kunnen we als ketenregisseur de volledige productie van uw besturingssysteem verzorgen. Daarnaast staan onze contacten met fabrikanten en de (elektro)technische groothandel garant voor volledige ontzorging ten aanzien van inkoop en opslag van de materialen.

Ook hier garanderen het volume waarmee we inkopen en onze relatief lage arbeidskosten een scherpe prijsstelling. Ons team van ervaren, geschoolde en betrokken bedradingsmonteurs staan garant voor kwaliteit, snelheid, flexibiliteit en betrouwbaarheid van de gevraagde systemen.

Voor tal van opdrachtgevers bouwen wij de panelen. Soms leveren we specifieke schakelkasten, soms complete series. Of een kast nu complex of eenvoudig is, elk paneel wordt uitgebreid getest. De monteurs mogen bij de installatie niet voor verrassingen komen te staan. Bij de schakelkast ontvangt u een keuringscertificaat waarop u kunt zien op welke punten de kast is gecontroleerd.

Onze panelenbouwers hebben veel ervaring en kunnen met de door u gestelde hoge eisen aan het hart van uw besturing professioneel omgaan.

Engineering & Advies

Onze specialisten zetten hun jarenlange expertise tot u beschikking. 

Assemblage

Efficiënte samenspel van logistiek en procesbeheersing.

Installatie & Implementatie

Uw partner voor zowel het ontwerpen als het uitvoeren.

Panelenbouw

Panelenbouw voor verschillende sectoren.